همه ما ممکنه این جمله رو زیاد شنیده باشیم و یا شاید خودمونم ازش استفاده کرده باشیم.ولی آیا واقعا این جمله درسته ؟ و آیا ما با زدن یه سایت میتونیم سریعا به درآمد بسیاری برسیم؟ در ادامه سعی میکنیم به سوال فوق جواب بدهیم:
در واقع میتونم خلاصه وار بگم : از زمانیکه ما تصمیم میگیریم یه سایت داشته باشیم تا زمانیکه که این سایت به درآمد برسه و بتونه شعارها و اهداف مارو به ثمر برسونه راهِ درازی رو باید طی کنیم . چرا ؟
مرحله اول : تصمیم برای سفارش طراحی یک سایت به شرکتهایی که میتونن این کارو برای ما انجام بدهند.
مرحله دوم : طراحی یک سایت خوب و بهینه توسط شرکتهای فوق و تحویل به ما
مرحله سوم : مطلب گذاری ، معرفی ، ارائه سرویسها و خدمات و یا محصولاتی که ما میخواهیم ارائه نماییم در سایتمان
تا این مرحله ما یه سایت داریم که اطلاعات لازم در اون درج شده و با زدن آدرس اینترنتی ، سایت در محیط وب بالا میاد . ولی آیا کسی بغیر از خود و دوستان میدونن همچین سایتی هم هست ؟ مطمئنا خیر !!!
این سایت فعلا فقط بدرد چاپ آدرسسش روی کارت ویزیت و فاکتور میخوره ، تا مشخص بشه چنین سایتی اصلا وجود داره .پس چی باید صورت بگیره تا سایت ما شناخته بشه و متقاضیان کالا و یا خدمات ما برن داخلش !؟ دوستان زیادی تا این مرحله جلو آمدن و سایتهای زیادی را با هزینه زیاد در وب ایجاد کردن ولی بدلیل عجله و عدم رعایت موارد خاص که در ادامه مختصرا به اونها اشاره میکنیم ، سایتها را به خاطر اینکه احساس کردن به هدفشون نمیرسن رها کردن .
بغیر از روشهای مطلب گذاری خوب ، تبلیغاتی سنتی و مدرن موجود که تقریبا برد زیادی ندارن ولی میتونن مفید و پایه گزار خوبی باشن ، مهمترین مسئله معرفی شدن ما توسط موتورهای جستجوگر هستند.جستجوگرهایی مثل گوگل ، یاهو ، بینگ و ...
مرحله چهارم : شناخته شدن توسط موتورهای جستجوگر رو میشه از مهمترین روشهای معرفی شدن سایت به متقاضیان دونست. ولی آیا اینکار به راحتی و سریع قابل دسترسی است؟
در جواب باید بگم که خیر تجربه نشون داده که شناخته شدن یه سایت توسط گوگل که یکی از اصلی ترین موتورهای جستجو در دنیاست ، یه فرآیند طولانی حدود 3 تا 6 ماهه است تازه به شرطی که تمامی اصول یه سایت استاندارد در اون رعایت شده باشه .
گوگل با پروتوکل های ناشناخته و خاص خودش برای اینکه دستش مقابل کاربرا رو نشه تا دورش بزنن ، اطلاعات زیادی رو لو نمیده و فقط به اعلام یک سری از اصول اولیه و شاید بدیهی از خط مشی خودش اکتفا کرده است . کارشناسان خبره زیادی در دنیا و همچنین در کشور خودمون ایران عزیز با زحمات زیاد روشهای ناشناخته شرکت گوگل رو از روی توصیه ها ، رفتار ، مصاحبه روسا و پرسنلش ، مورد بررسی قرار داده و به نتایجی رسیدن . ولی خوب این روشها در طی روزها و ماههای بعد دچار تغییر و تحول میشه و بایستی دوباره بررسی های لازم در رفتار های گوگل در آنالیز سایتها صورت بگیره . این روند سالیان ساله که همینطوری ادامه داره و احتمالا ادامه خواهد یافت !!
البته گوگل خودش میدونه که صاحبان سایت به دنبال چی هستن !!؟ مطرح شدن سایت و کلمات کلیدیش در گوگل...
به همین علت جهت درآمد زایی خودش و کمک به کسانی که کمی عجله دارن ، راهه میانبری رو برای ایشان در نظر گرفته ." تبلیغات در گوگل "
در روش تبلیغات در گوگل ما میتونیم به ازاء پرداخت مبالغی به شرکتهای واسط با گوگل ، نام سایت و کلمات کلیدی مطرح مون رو را در صفحات اول این موتور جستجوگر ثبت کنیم . در واقع کاربرای متقاضی سرویس و یا خدمات ما با تایپ کلمات کلیدی مد نظرشون میتونن نام سایت ما رو در صفحات ابتدایی گوگل ببینن و اگر تمایل داشتن با کلیک بر روی نام سایت ما وارد سایت شده و ضمن گشت و گزار در سایت در صورتی که دوست داشتن از سرویسهای ارائه شده توسط ما استفاده نمایند.
خوب این مورد روش خوبیه ولی به ازاء هر کلیک کاربر ، مبلغی از حساب ما کم میشه و بعد از اتمام شارژ اسم سایت ما کلا از صفحات ابتدایی گوگل حذف میشه !!
در پایان و جهت جمع بندی نهایی باید عرض کنم ، اگر از همون ابتدا سعی کنیم تمامی اصول طراحی سایت ، سئو سایت ، تبلیغات و بازار یابی صحیح ، خواسته ها ی کاربران و شناسایی رقبا رو با چاشنی حوصله و صبر ضمیمه کرده و در کنارش و در صورت تمایل روشهای دیگه مثل تبلیغات گوگل رو اضافه کنیم ، میتونیم بصورت دائمی مهمان صفحات اول گوگل باشیم و با ارائه سرویس درست و مبتنی بر مشتری مداری ، با زدن یه سایت ، پول پارو کنیم !!